header_img

Ervaringen

Elise, moeder van Tessa (12):
"Tessa volgde bij Simone RT ter voorbereiding op haar Cito Eindtoets. Van een onzeker meisje zag ik haar in een paar weken uitgroeien tot een zelfverzekerde dame die de Cito vol vertrouwen inging. Met resultaat: haar prognose was 537, uiteindelijk haalde ze 544. De vaardigheden die Simone haar heeft geleerd, neemt ze zeker mee naar het Voortgezet onderwijs. Het geduld en vertrouwen dat Simone toont, bevestigen haar gave voor Remedial Teaching¯."

Nancy, moeder van Noah (11):
"Ik gunde mijn zoon extra oefentijd voor de Cito Eindtoets. Een aandachtspunt voor hem was nauwkeurig werken. Simone had precies de juiste aanpak, bood hem structuur met humor. Noah ging graag naar de bijlessen. De spellingsregels voor d's en t's zal hij niet gauw vergeten en het resultaat was meteen terug te zien aan zijn Citoscore.¯"

Daphne, moeder van Wout(10):
"In groep 6 is Simone met onze zoon Wout aan de slag gegaan als remedial teacher. Hij had toen een leerachterstand van 18 maanden bij rekenen en spelling. Door inzet van slimme en goed onderbouwde methoden, waarbij steeds kort gewerkt werd met afwisselende oefeningen, haalde Wout binnen een half jaar zijn achterstanden in. Hij groeide zelfs door tot de bovenste lijn van de CITO-score. Tot ieders tevredenheid, vooral die van Wout, gaat het nu prima op school, zonder extra begeleiding. In groep 7 heeft Wout het programma Jungle Memory gevolgd onder begeleiding van Simone die 1x per week als coach met Wout werkte en zijn prestaties volgde. Doel was het werkgeheugen te trainen, om zo op school gemakkelijker het werk te kunnen organiseren en afmaken. Het programma ziet er leuk uit, kinderen kunnen een virtueel aapje redden, door de opdrachten goed af te ronden, en doorstromen naar hogere levels. Dat motiveert om goed je best te doen, maar geeft ook frustratie, als het aapje in het drijfzand verdwijnt. Het contact met Simone verliep prettig, bij vragen of technische problemen was ze snel beschikbaar voor een oplossing. Het hebben van Simone als coach werkt motiverend om de oefenmomenten ook thuis vol te houden. In de loop van 8 weken verbeterde Wouts geheugen enorm. Hoe dit zijn functioneren op school beļnvloedt, zullen we in de komende maanden gaan zien."